Есен/зима 24

Животот е премногу краток за да носите здодевни чевли! Стилот е единственото нешто што не можете да го купите. Тоа не е кеса за пазарење, етикета или цена. Тоа е вашата емоција кон надворешниот свет. Не дозволувајте модата да ве поседува. Вие сте единствените кои одлучувате кој сте и што сакате да изразите со начинот на кој се облекувате.

Бидете самоуверени, бидете свои
Графити

Животот е премногу краток за да носите здодевни чевли!
Стилот е единственото нешто што не можете да го купите.
Тоа не е кеса за пазарење, етикета или цена. Тоа е вашата емоција кон надворешниот свет.
Не дозволувајте модата да ве поседува.
Вие сте единствените кои одлучувате кој сте и што сакате да изразите со начинот на кој се облекувате.
Бидете самоуверени, бидете свои
Графити

чпп

Често поставувани прашања

Во делот за детали за производот можете да ја најдете ТАБЕЛАТА ЗА ГОЛЕМИНИ .

И ако сакате да бидете уште посигурни, можете да го измерите вашето стапало: табелата со големини ги има сите инструкции, а се што ви треба е парче хартија и линијар.

– Плаќање со картичка ( online плаќање со платежна картичка)
– Плаќање при превземање ( плаќање на курирот при достава на пратката).

Да, доставата е бесплатна на целата територија на Р.Северна Македонија

Табела на величини

Модел LEONA/AVA

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
23.8
9.37
37
4
7
24.5
9.65
38
5
8
25.2
9.21
39
6
9
26.0
10.24
40
7
10
26.6
10.47
41
8
11
27.4
10.79

Модел QUEEN/KLOE/GIA/ MARY JANE/BERTA

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
23.9
9.41
37
4
7
24.5
9.65
38
5
8
25.2
9.92
39
6
9
26.0
10.24
40
7
10
26.7
10.51
41
8
11
27.4
10.79

Модел IV/SABINA

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
24.0
9.41
37
4
7
24.5
9.65
38
5
8
25.1
9.84
39
6
9
26.0
10.16
40
7
10
26.5
10.51
41
8
11
27.0
10.63

Модели DEA/CARMEN/ ELENDI/GINA/GABRIELLA

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
23.9
9.41
37
4
7
24.5
9.65
38
5
8
25.2
9.92
39
6
9
25.90
10.20
40
7
10
26.6
10.47
41
8
11
27.2
10.71

Модел HANA /INGRID/ROBERTA/GIADA

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
23.9
9.41
37
4
7
24.5
9.65
38
5
8
25.2
9.92
39
6
9
25.8
10.16
40
7
10
26.6
10.47
41
8
11
27.2
10.71

Модел CAROL/ NICOLE/ISABEL/BEATRIS

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch)
36
3
6
25.0
9.84
37
4
7
25.7
10.12
38
5
8
26.3
10.35
39
6
9
27.0
10.63
40
7
10
27.6
10.87
41
8
11
28.2
11.10