fbpx

Есен/Зима 2023/24

чпп

Често поставувани прашања

Во делот за детали за производот можете да ја најдете ТАБЕЛАТА ЗА ГОЛЕМИНИ .

И ако сакате да бидете уште посигурни, можете да го измерите вашето стапало: табелата со големини ги има сите инструкции, а се што ви треба е парче хартија и линијар.

– Плаќање со картичка ( online плаќање со платежна картичка)
– Плаќање при превземање ( плаќање на курирот при достава на пратката).

Да, доставата е бесплатна на целата територија на Р.Северна Македонија