fbpx

AVA BLACK ANTIQ VELOUR

58 

AVA BLACK ANTIQ VELOUR

58 

Опис на производ
Женски чевли со каиш
Горен дел: говедска кожа
Постава: кожа
Внатрешна табаница: говедска кожа
Ѓон: ТР(Термопластичен)
Висина: 10 mm