fbpx

GIA black /black

GIA black /black

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

ЉУБОВ НА ПРВ ПОГЛЕД?

Ви ја претставуваме GIA, дерби-чевлата што секој алтернативен гардеробер треба да ја има! Што ја прави GIA неопходна? GIA е едноставно најприлагодливото парче! Секојдневна е кога сакаш, а кога треба формална. Од работа можеш да одиш на забава, па дури и на свечен настан… без и да ја соблечеш GIA. Те убедивме? Единствената одлука која треба да ја направиш е дали сакаш да ја разиграш GIA со зелен ѓон. Ако не, секако не можеш да погрешиш со црн. Додека ја немаш, не знаеш колку ти е потребна… GIA. Нема враќање назад.

МАТЕРИЈАЛИ
Горен дел: 100 % кожа
Постава: Кожа
Висина на ѓон: 5 см
Врвки: Полиуретан
Внатрешна табаница: Кожа/Текстил
Ѓон: ТР(Термопластичен)

Табела на величини

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch) ОБЕМ (cm) ОБЕМ (inch)
36
3
6
24.0
9.45
22.0
8.66
37
4
7
24.5
9.65
22.5
8.86
38
5
8
25.2
9.92
23.0
9.06
39
6
9
26.0
10.24
23.5
9.25
40
7
10
26.8
10.55
23.9
9.41
41
8
11
27.4
10.79
24.3
9.57