fbpx

GRETA black /black

63 

-53%

GRETA black /black

63 

ПРОТРЕСИ ГО СВЕТОТ ОКОЛУ ТЕБЕ!

GRETA не е и никогаш нема да боде тесен fit. Оваа рок-чизма дава толкав простор што не е и ни потребен патент. Пополни го просторот со дебели високи чорапи и твојот карактер. Удобноста е приоритет без компромитирање на стилот со… GRETA. Дај и приоритет на удобноста без да правиш компромис во стилот со… GRETA.

МАТЕРИЈАЛИ
Горен дел: 100 % кожа
Постава: Кожа/Текстил
Висина: 36 см
Висина на ѓон: 5 см
Аксесоари: 2 метални шноли
Внатрешна табаница: Кожа/Текстил
Ѓон: ТР(Термопластичен)

Табела на величини

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch) ОБЕМ (cm) ОБЕМ (inch)
36
3
6
24.0
9.45
22.0
8.66
37
4
7
24.5
9.65
22.5
8.86
38
5
8
25.2
9.92
23.0
9.06
39
6
9
26.0
10.24
23.5
9.25
40
7
10
26.8
10.55
23.9
9.41
41
8
11
27.4
10.79
24.3
9.57