fbpx

INGE black /black

63 

-40%

INGE black /black

63 

ПАНКОТ НЕ Е МРТОВ!

Мирис на опасност…Ќе избегаш или…? INGE вели- марширај напред! Тргни кон непредвидливото, кон возбудата.Никогаш нема да бидеш здодевна како другите… INGE тоа не би го дозволила. Биди промената што сакаш да ја видиш со… INGE

МАТЕРИЈАЛИ
Горен дел: 50 % кожа/50%текстил
Постава: Кожа/Текстил
Висина: 25 см
Висина на ѓон: 5 см
Ластик: Полиуретан
Внатрешна табаница: Кожа/Текстил
Ѓон: ТР(Термопластичен)

Табела на величини

EUR UK US ДОЛЖИНА (cm) ДОЛЖИНА (inch) ОБЕМ (cm) ОБЕМ (inch)
36
3
6
24.0
9.45
22.0
8.66
37
4
7
24.5
9.65
22.5
8.86
38
5
8
25.2
9.92
23.0
9.06
39
6
9
26.0
10.24
23.5
9.25
40
7
10
26.8
10.55
23.9
9.41
41
8
11
27.4
10.79
24.3
9.57